Finstan uusi blogi

30.10.2017

Avaamme kotisivuillemme blogin, jossa käsittelemme ajankohtaisia juridisia asioita lyhyesti ja mahdollisimman selkeästi. Tiedotamme myös yleisellä tasolla hoitamistamme toimeksiannoista silloin kuin se on mahdollista. Kirjoitamme myös lyhyitä artikkeleita asiakaskuntaamme kiinnostavista aiheista.

Kuluva vuosi on sujunut oikeudenkäyntien osalta toimistollamme voitokkaasti ja olemme hoitaneet tänä vuonna poikkeuksellisen laajoja liike-elämään liittyviä oikeudenkäyntejä. Useammassa jutussa istuntopäiviä on kertynyt kymmeniä ja intressitkin ovat olleet useita miljoonia euroja.

Oikeudenkäyntien lisäksi toimistomme juristien päivät ovat täyttyneet lähinnä PK-yritysten päivittäisten liikejuridisten tarpeiden parissa. Iloksemme olemme havainneet, että yhä useampi yritys haluaa varautua oikeudellisiin riskeihin ennakolta. Asiakaskuntamme on lisääntynyt etenkin kasvavien yritysten osalta. Kasvuun liittyy aina myös riskejä ja tavoitteenamme on taata asiakasyritystemme johdolle juridinen tuki kasvulle ja rauha keskittyä varsinaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Tarpeettomien vastuiden ja velvoitteiden välttäminen on eräs menestyksekkään liiketoiminnan kulmakiviä. Riskienhallinnan lisäksi sopimusehtojen räätälöinti tuo myös lähes aina yritykselle lisää euroja käytännön liiketoimintaan.

Toivottavasti blogistamme löytyy myös sinulle mielenkiintoista luettavaa ja hyödyllisiä vinkkejä ajankohtaisiin juridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

Ota yhteyttä!
Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kategoriat


Yhteystiedot

Asianajotoimisto Finsta Oy
PUH 010 470 4004
FAX 010 470 4008
GSM 045 121 4121
Yleiset toimeksiantoehdot